25 ANYS DE CULTURA

2018-10-27 20:00

Les entitats i agrupacions culturals de la parròquia prenen el protagonisme de la nit de música, dansa i cant al Centre cultural i de congressos lauredià amb motiu del 25 anys de la inauguració de l’equipament.

La vetllada serà un homenatge a les associacions i col·lectius que treballen de fa dècades en la promoció i consolidació de la cultura popular i de les tradicions lauredianes, les quals, amb la posada en marxa del Centre Cultural, van trobar un espai de referència a l’entorn del qual fer créixer i consolidar la seva activitat i els seus projectes.

Acompayats de la Cobla Catalana de Sons Essencials, l'Esbart i totes les altres entitats culturals de Sant Julià de Lòria han creat un espectacle molt emotiu i variat. L'Esbart Lauredia interpretara la sardana "Dansaires andorrans" de Daniel Areny juntament amb la Coral Rocafort, i també "Ball de pijames" amb les musiques de la Cobla Catalana de Sons Essencials: La minyona de Reus, La botigueta i Farandola. Tambe estrenarà Seguidilles vingueren i La Cucafera,  una nova coreografia del grup de bastoners.