TERRA (2019)

“Terra” és pàtria, és nació, és país

 

L’Esbart Laurèdia de Sant Julià de Lòria va estrenar aquest espectacle el 14 de març de 2019, dia de la Constitució Andorrana, a la plaça del Consell General, com acte principal de la commemoració dels 600 anys de la creació del Consell de la Terra.

La idea va néixer de la inquietud de buscar noves dinàmiques per difondre la nostra història i expressar l’esperit del nostre particular país, així com del compromís de retrobar les nostres arrels.

Mitjançant la dansa, la música i les cançons que ens identifiquen com a poble, s’escenifica el naixement i l’evolució fins als nostres dies d’un dels parlaments més antics d’Europa.

Terra és un espectacle de dansa de nova creació i música de El Pont d’Arcalís, amb una durada de poc menys de mitja hora i on hi intervenen un total de
trenta-dos dansaires del Cos de dansa de l’Esbart Laurèdia.

L'esoectacle s'ha representat el dia de l'estrena, durant la Vila Medieval de Sant Julia de Loria del mateix any, a l'Esxpo Dubai 2020 (2021) i a la commemoracio dels 30 anys de la Constitucio andorrana el 2023 al mayeix lloc on es va estrenar.

 

Espectalce complert (2023):  https://youtu.be/k610xFYaIY4

 

Esbart Laurèdia

Centre cultural i de congressos lauredià
Plaça Germandat 4-5-6
Sant Julià de Lòria
AD600
Principat d'Andorra
esbart.lauredia@gmail.com